Helaas is het niet mogelijk teksten of foto´s te kopiëren.
logo

Footprints

Cindy

Welkom bij Footprints Fotografie! 

De fotografe achter Footprints Fotografie is Cindy. Ik ben in 1986 geboren in de gezellige Limburgse stad Maastricht. Ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd en ben momenteel met veel plezier werkzaam in de jeugdzorg waar ik gezinnen met kinderen met autisme begeleid. Door mijn studie en werkervaring heb ik veel kennis van de ontwikkeling van baby’s en kinderen en krijg ik door hun gedrag te observeren dikwijls een goed beeld van hun wensen en behoeften. Ik heb veel geduld en werk graag in een ontspannen ongedwongen sfeer. Al van jongs af aan is fotograferen een hobby. Als klein meisje rende ik rond met (wegwerp)camera’s en bracht ik regelmatig mijn rolletjes naar de fotograaf om deze te laten ontwikkelen. Ik ben het fotograferen in de loop der jaren meer gaan beoefenen en ontwikkelen. Ik heb inmiddels verschillende (newborn) cursussen en workshops gevolgd en ben gaan investeren in apparatuur, props en materialen. In 2016 is Footprints Fotografie met een eigen studio aan huis ontstaan.

Ik ben gelukkig getrouwd en inmiddels trotse mama van een prachtige dochter en knappe zoon. Ik heb mogen ervaren wat een wonder het is een kindje op de wereld te mogen zetten, iets dat niet vanzelfsprekend is. Ik heb tevens mee gemaakt hoe bijzonder en kostbaar deze (newborn)periode kan zijn én hoe snel deze weer voorbij is! We hebben genoten van elke minuut en veel momenten vast mogen leggen als blijvende herinnering. Ik kan door middel van de foto’s heerlijk wegdromen en terugkeren naar deze periodes. Dit heeft mijn enthousiasme voor newborn fotografie nog meer aangewakkerd. Ik wil graag bijdragen aan het levend houden van deze onvergetelijke momenten voor anderen. Foto's zijn een kostbare herinnering voor later, en worden door de jaren heen steeds waardevoller. Ik richt mij met mijn fotografie voornamelijk op de magische tijd waarin jullie wondertje in mama’s buik groeit, de newborn die zo puur, teder en klein is en de baby die in zijn eerste levensjaar steeds meer zijn eigen persoonlijkheid begint te ontwikkelen.

De naam Footprints Fotografie is ontstaan vanuit de gedachte dat onze wondertjes met hun kleine voetjes grote sporen in onze herinneringen en belevingen achter zullen laten. Alle baby’s zullen naarmate ze ouder worden met hun eigen voetjes hun eigen pad bewandelen en hun eigen weg gaan. Daarnaast ben ik simpelweg gek op de kleine voetjes en beweeglijke grijpteentjes. Het tweede gedeelte van de naam verwijst naar het feit dat er na elke shoot prints, afdrukken of andere prachtige fotoproducten besteld kunnen worden. De gemaakte foto’s komen immers pas echt goed tot hun recht wanneer je ze vast kunt houden, ergens neer kunt zetten of op kunt hangen!

Spreekt mijn stijl jullie aan? Dan verwelkom ik jullie graag tijdens een shoot! Ik heb een eigen studio in huis welke van alle gemakken is voorzien. Daarnaast is het mogelijk enkele van de shoots op locatie te doen. Hebben jullie vragen, wensen, speciale verzoeken, tips of ideeën? Neem gerust contact op! Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen op mijn facebook pagina en deze te liken!